70 mm systeem

TROCAL heeft één dubbele afdichting variant in het repertoire voor 70 mm PVC-U raamsystemen.
Dubbele afdichting
Een dubbel afdichtingssysteem wordt gedefinieerd door zijn twee afdichtingsniveaus. Zowel een interne als externe permanent elastische weerafdichting biedt de perfecte bescherming tussen de vleugel en het raamkozijn.

TROCAL 70 standaard – De mooiste weg naar een individueel beeld.

Het TROCAL 70 PVC-U raamsysteem is geen raam zoals alle andere. TROCAL 70 is een modern raamsysteem in zijn klasse – met een inbouw diepte van 70 mm. Merkbare besparing op verwarmingskosten, hoge geluidsisolatie, betrouwbare inbraakbeveiliging en een breed scala aan ontwerp mogelijkheden. TROCAL 70 combineert daarom een ​​kleine inbouw diepte met alle denkbare persoonlijke eisen.

Het TROCAL 70 raamsysteem van PVC-U is gebaseerd op een innovatieve vijf kamertechnologie. Vooral de optionele moderne driedubbele beglazing of de speciale functionele beglazing tot 44 mm dik verhoogt de warmte- en geluid isolatiewaarden aanzienlijk. Ook met betrekking tot de bevestigingsmiddelen laat TROCAL 70 geen wens onvervuld, zodat oude ramen probleemloos kunnen worden vervangen door nieuwe.

Slanke profielen presenteren smalle zichtlijnen, maar met grote glasoppervlakken. Voor meer licht en dus meer levensvreugde in je woonruimte. Dit aantrekkelijke design en zijn uitstekende warmte-isolatiewaarden U f tot 1,2 W/(m 2 K) worden bij een inbouw diepte van 70 mm bereikt. Dus aan alle denkbare persoonlijke eisen wordt voldaan met de beste technische prestaties die door deze inbouw diepte worden geboden.

Het TROCAL 70 PVC-U raamsysteem biedt een scala aan ontwerp opties, van klassiek wit PVC tot ons TROCAL DecoStyle laminaat kleurengamma.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

  • TROCAL 70 dubbel afdichting systeem met 70 mm inbouw diepte.
  • Vijf kamerstructuur in de PVC-profielen.
  • Tijdloos elegant, modern design van rechte lijnen.
  • Het intelligente profielontwerp verbetert de stabiliteit van het raam.
  • Slanke profiel zichtlijnen creëren de optimale ruimte voor een zo groot mogelijke doorgang van licht.
  • De grotere zonnen warmtewinsten helpen ook om de verwarmingskosten te verlagen, met een standaard U f – waarde tot 1,2 W/(m²K).
  • Hoge geluidsisolatie dankzij grote beglazing opties tot 44 mm dik.
  • Verkrijgbaar in klassiek wit PVC, gelamineerd met ons TROCAL DecoStyle laminaat kleurengamma.
Top