Hef-/schuifsystemen

TROCAL biedt voor haar PVC-U hef-schuifdeur systemen meerdere inbouw dieptes en een breed scala aan varianten.
PremiDoor 76

Ervaar de vele uitvoeringen en buitengewone afmetingen van het innovatieve hef-schuif deursysteem met een inbouw diepte van 76 mm.

TROCAL PremiDoor 76 – ervaar een nieuw gevoel van vrijheid

Vervul uw droom van lichte woonruimtes die overspoeld worden met licht met het innovatieve hef-schuif deursysteem TROCAL PremiDoor 76.

PremiDoor 76 is een hef-schuif deursysteem met een hoge thermische isolatie, een inbouw diepte van 76 mm en een verzonken vijfkamer ontwerp. Het elegante karakter wordt gedragen door het slanke lijnenspel met een vleugelbreedte van slechts 100 mm.

De uitstekende warmte-isolatiewaarde van U f = 1,4 W/(m²K) wordt bereikt door de 76 mm inbouw diepte, een speciale beglazing sponning afdichting en een uniek afdichting systeem met hoogvolume middenafdichting in de middenbevestiging. Beglazing tot 50 mm dikte maakt niet alleen het gebruik van moderne beglazingen mogelijk, maar draagt ​​ook bij aan een optimale thermische isolatie. Het systeem zorgt zo voor de perfecte balans tussen statische eigenschappen en thermische isolatie. Elementen met een breedte tot 6,50 meter en een hoogte tot 2,60 meter kunnen worden vervaardigd. PremiDoor 76 garandeert de grootst mogelijke openingen en de maximale doorgang van licht.

Ten slotte blijkt de premium kwaliteit van de TROCAL PremiDoor 76 uit het gebruiksgemak, de betrouwbare werking en de aangenaam soepele en stille loop van de schuifvleugels. Het standaard assortiment omvat ook een drempelloos drempel systeem. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, het hef-schuif deursysteem PremiDoor 76 biedt de perfecte oplossing!

Individualiseer uw PremiDoor 76 en ontdek de verscheidenheid aan designopties zoals PVC wit en TROCAL DecoStyle, hoogwaardige gelamineerde PVC-U profielen in houtnerf, effen en metallic kleuren.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiDoor 76 – Innovatief hef-schuif deursysteem met 76 mm inbouw diepte.
 • Barrière vrije drempels gerealiseerd conform norm.
 • Maximale elementgrootte van 6,50 m breedte × 2,60 m hoogte voor witte elementen.
 • Warmte overdrachtscoëfficiënt van 1,4 W(m²K)
 • Uniek afdichting systeem met centrale afdichting met hoog volume in de middelste sluiting.
 • Extreem slank lijnenspel met een vleugelbreedte van slechts 100 mm.
 • Gemakkelijk te hanteren bij het openen en sluiten.
 • Designmogelijkheden in klassiek PVC-wit ​​en in TROCAL DecoStyle in houtnerf, effen en metallic kleuren.
 • Duurzaamheid als hoogste bevel.

 

TROCAL PremiDoor 76 AluClip – Pure esthetiek

Wil je de buitenwereld in je leefomgeving halen zonder in te leveren op design? Krijg de nieuwe vrijheid voor uw huis – met de innovatieve PremiDoor 76 AluClip.

Het barrière vrije hef-schuif deursysteem PremiDoor 76 AluClip heeft een inbouw diepte van 76 mm. De aluminium afdekkingen, die aan de buitenzijde van de PVC-U profielen worden geklikt, vullen de uitstraling perfect aan. Met de verschillende verfijning mogelijkheden voor de aluminium afdekkingen, zoals bijvoorbeeld standaard RAL-kleuren in mat of hoogglans, geanodiseerde coatings of NCS-dessins, staat u een bijna onbeperkt kleurenpalet ter beschikking.

Het vijf kamerdesign en de beglazing varianten tot 50 mm dragen bij aan een optimale warmte-isolatie, ook bij een slanke zichtlijn. Een speciaal ontworpen afdichting systeem met onder andere een hoogvolume centrale afdichting in de middenbevestiging, garandeert een warmte overdrachtscoëfficiënt van U f = 1,4 W/(m²K).

Er heerst een perfecte harmonie tussen thermische isolatie en statische eigenschappen. Er kan een maximale element maat met een breedte tot 6,50 meter en een hoogte tot 2,40 meter worden gerealiseerd. Dit hefschuifdeur systeem zorgt voor de grootst mogelijke openingen en een maximale licht doorlaat.

De TROCAL PremiDoor 76 AluClip voldoet ook bij dagelijks gebruik aan de hoogste eisen. Uitstekende functionele betrouwbaarheid en een zeer eenvoudig en stil openen en sluiten van de deur is een gegeven. De drempelloze drempel zorgt niet alleen voor een onberispelijk comfort bij nieuwbouw, maar ook bij renovaties.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiDoor 76 – Innovatief hef-schuifdeur systeem met 76 mm inbouw diepte.
 • AluClip aluminium deksels maken een bijna onbeperkte reeks kleuren beschikbaar – gestandaardiseerde RAL-kleuren, geanodiseerd en NCS .designs
 • Optimale warmte doorgangscoëfficiënt van U f  = 1,2–1,3 W/(m²K) in de standaarduitvoering.
 • Slanke profiel zichtlijnen voor maximale doorgang van licht en grotere zon warmtewinsten.
 • Gemakkelijk te hanteren bij het openen en sluiten.
 • Speciaal ontwikkeld afdichting systeem met o.a. hoogvolume middenafdichting in de middenbevestiging.
 • Duurzaamheid als hoogste bevel.

TROCAL PremiDoor 76 Lux – Meer licht, meer comfort, meer uitzicht

De wens voor steeds grotere glasoppervlakken in de eigen vier muren groeit met de dag. Als reactie hierop heeft TROCAL nu PremiDoor 76 Lux ontworpen, de architecturale variant op het klassieke hef-schuifdeur systeem PremiDoor 76. De intelligente structuur presenteert een gereduceerd PVC-U-profiel bij de vaste beglazing. Het gunstige resultaat: slankere profiel zichtlijnen, dus grotere glasoppervlakken en meer energiewinst. Meer licht, meer comfort, meer uitzicht – Dankzij de grote glaspartijen haalt u de buitenwereld in uw leefomgeving.

PremiDoor 76 Lux – Een hef-schuifdeur systeem met 76 mm inbouw diepte, een vijf kamerstructuur in de PVC-U-profielen en een bijzonder slanke zichtlijn van slechts 40 mm in de vaste vleugel. Zelfs de standaardversie biedt overtuigende techniek in de vorm van een uitstekende warmte-isolatiewaarde Uf van 1,3 W/(m²K), bereikt met een tot in elk detail geoptimaliseerd afdichtingssysteem. Beglazing tot 50 mm dikte maakt niet alleen het gebruik van moderne beglazingen mogelijk, maar draagt ​​ook bij aan een optimale thermische isolatie. Dit maakt element maten tot 6,50 meter breed en 2,60 meter hoog mogelijk.

Maar niet alleen de buitengewone technische details en het moderne design overtuigen, dit innovatieve totaalpakket strekt zich ook uit tot hoe de hoogwaardige hef-schuifdeur wordt behandeld. Zie zelf hoe de glazen pui indrukwekkend stil en gemakkelijk opent en sluit. Het product past zich aan uw behoeften aan: de volledige toegankelijkheid drempel vergemakkelijkt niet alleen de dagelijkse routine, maar is ook perfect geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Er zijn geen grenzen aan uw ontwerp ideeën! De innovatieve afwerking technologie proCoverTec introduceert nieuwe mogelijkheden. Dit kan zowel aan één zijde als als volledige afdekking, dwz kleur over het gehele raamprofiel, worden aangebracht. Bovendien is PremiDoor 76 Lux verkrijgbaar in klassiek wit PVC of met laminaat van hoge kwaliteit met houtnerf, effen of metallic kleuren. U heeft de onbeperkte keuze om uw persoonlijke kleurenschema te realiseren, ongeacht het project.

Ons greenline-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiDoor 76 Lux – Innovatief hef-schuif deursysteem met 76 mm inbouw diepte.
 • Meer licht, meer comfort, meer uitzicht.
 • Ontwerp met vijf kamers.
 • Verkleind vleugelprofiel bij de vaste beglazing.
 • Groter glasoppervlak – hogere zonne-energie winst.
 • Warmte-isolatiewaarde U f  = 1,3 W/(m²K) in de standaarduitvoering.
 • Beglazing mogelijk tot 50 mm.
 • Individuele ontwerpen met proCoverTec, klassiek wit PVC of laminaat met houtnerf, effen of metallic kleuren.
 • Duurzaamheid is even belangrijk.

TROCAL PremiDoor 76 Lux AluClip – Meer licht, meer comfort, meer uitzicht

Deze speciale PremiDoor 76 Lux AluClip variant laat geen wens onvervuld. Aan de buitenzijde van het TROCAL hef/schuifdeur systeem zijn de PVC-U profielen gecombineerd met een aluminium afdekkap. De extravagante kleurstellingen die beschikbaar zijn voor deze aluminium afdekkingen geven de hele deur een heel speciaal karakter. Naast de gestandaardiseerde RAL-kleuren in mat of hoogglans, zijn er ook diverse andere technologieën beschikbaar zoals geanodiseerde coatings, NCS-dessins en speciale kleuren.

“Lux” betekent dat de intelligente structuur een gereduceerd PVC-U-profiel vertoont bij de vaste beglazing. Het gunstige resultaat: profiel zichtlijnen nog slanker dan in de standaardversie en vooral meer licht doorlaat en zonne-energie winst door een groter glasoppervlak. Meer licht, meer comfort, meer uitzicht – Haal de buitenwereld in je leefomgeving dankzij de enorme glasvlakken.

Trakteer uzelf op deze luxe hef-schuifdeur die een overtuigende reeks technische highlights presenteert: een kleine inbouw diepte van 76 mm, een vijf kamerstructuur in het PVC-U-profiel en een buitengewoon slanke zichtlijn van slechts 40 mm in de vaste sjerp spreken voor zich, en het is ontworpen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Zelfs de standaardversie helpt u om kosten te besparen door een thermische isolatiewaarde van U f  = 1,3 W/(m²K) te bieden die ongebruikelijk is voor hef-schuifdeuren – bereikt met een innovatief ontwerp van het afdichting systeem. Dit gaat weer gepaard met enorme ruiten: dankzij beglazingen tot 50 mm dik kan uw hefschuif systeem tot 6 m breed en 2,40 m hoog worden. Meer lichtdoorlatendheid betekent meer stijl en tevredenheid – en synergieën op het kosteneffectieve niveau.

Naast de onovertroffen visuele aantrekkingskracht en de high-tech eigenschappen, mogen de voordelen het grote gebruiksgemak niet negeren. Ons systeem heeft geen spierkracht of geluid nodig om de schuifdeur aan te kunnen. Voetsporen en barrières behoren tot het verleden – en vergroten uw dagelijkse gemak aanzienlijk, en dat van u alleen. In lijn met uw specifieke veiligheidsbehoeften, kan onze PremiDoor 76 Lux AluClip worden uitgebreid tot RC 2, waardoor inbrekers worden afgeschrikt voordat ze zelfs maar kunnen beginnen.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiDoor 76 Lux AluClip – Innovatief hef-schuif deursysteem met 76 mm inbouw diepte.
 • Meer licht, meer comfort, meer uitzicht.
 • Ontwerp met vijf kamers.
 • Verkleind vleugelprofiel bij de vaste beglazing.
 • Groter glasoppervlak – hogere zonne-energie winst.
 • Warmte-isolatiewaarde U f  = 1,3 W/(m²K) in de standaarduitvoering.
 • Beglazing mogelijk tot 50 mm.
 • Aan de buitenkant elegant aluminium design voor vrijwel onbeperkt kleurpotentieel; aan de binnenkant, wit PVC-U.
 • Duurzaamheid is even belangrijk.
Top