PremiSlide 76

PremiSlide 76 biedt een geheel nieuwe reeks opties voor het integreren van schuiframen en -deuren met uitstekende technische eigenschappen in de gevel.

TROCAL PremiSlide 76 – Meer comfort in huis

Het unieke schuifsysteem TROCAL PremiSlide 76 biedt geheel nieuwe mogelijkheden om niet alleen schuiframen en -deuren, maar ook zij-ingangsdeuren in de gevel te integreren. Het uitstekende bedieningsgemak maakt het spreekwoordelijk kinderspel om grote oppervlakken in alle levensfasen te openen en te sluiten. Elke variant is daarom geschikt in zowel particuliere woningen als openbare gebouwen zoals scholen en kantoren. Het ultra compacte ontwerp van PremiSlide 76 is ideaal voor een optimale opening, zelfs in kleine ruimtes.

Hier worden uitstekende technische eigenschappen gecombineerd, zoals 158 mm volledige inbouw diepte, 76 mm inbouw diepte van de schuifvleugel, vijf kamerstructuur in de PVC-U-profielen, een perifeer afdichting systeem en de optionele installatie van driedubbele beglazing tot 50 mm dikte . Op het gebied van thermische isolatie maakt PremiSlide 76 een blijvende indruk. Met standaard een maximale U f- waarde van 1,4 W/(m²K) en een maximale U w -waarde van 0,70 W/(m²K) bereikt dit schuifsysteem de beste energiebesparende waarde in zijn productklasse. En dit, samen met grote glasoppervlakken voor zonnen warmtewinst, zorgt ervoor dat u aanzienlijke verwarmingskosten bespaart en tegelijkertijd het comfort in uw huis permanent verhoogt.

De elementen zijn ontworpen voor een moeiteloze werking, zonder slijtage, en dankzij de speciale axiale slede schuift PremiSlide 76 extreem soepel open en dicht, waardoor een effectieve ventilatie van de spleet ontstaat die het schuifsysteem niettemin veilig houdt.

TROCAL PremiSlide 76 biedt een breed scala aan designvarianten. Ook de keuze van individuele kleurenschema’s is zeer divers, waaronder klassiek wit PVC en een breed scala aan houtnerf-, effen en metallic kleuren.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiSlide 76 – Innovatief schuifsysteem met 158 ​​mm inbouw diepte.
 • Gebaseerd op TROCAL 76 dubbel afdichting systeem, ontwerp met vijf kamers.
 • Flexibiliteit als schuifraam, schuifdeur of zij-ingang.
 • Maximale warmte overdrachtscoëfficiënt U f van 1,4 W(m²K) standaard.
 • Driedubbel glas met een maximale ruit dikte van 50 mm.
 • Betrouwbaar ECO SLIDE coating systeem van Siegenia.
 • Effectieve spleet ventilatie.
 • Gebruiksgemak voor openen en sluiten.
 • Ontwerp mogelijkheden in klassiek PVC wit en gelamineerd in houtnerf, effen en metallic kleuren.
 • Duurzaamheid als hoogste bevel.

TROCAL PremiSlide 76 AluClip - Comfort ontmoet esthetiek

TROCAL PremiSlide 76 AluClip is een indrukwekkend PVC-U systeem voor praktische schuiframen en lichtgewicht schuifdeuren. In kleine woonruimtes of geïntegreerd in een kitchenette maakt hij alle denkbare inbouw situaties mogelijk. De geringe benodigde ruimte voor opening dekt alle behoeften in particuliere woonruimten en in openbare gebouwen zoals scholen of kantoorgebouwen. TROCAL PremiSlide 76 AluClip rondt het ontwerp perfect af, niet alleen binnen kamers maar ook wanneer geïntegreerd in de gevel van het huis.

Het indrukwekkende schuifsysteem TROCAL PremiSlide 76 AluClip combineert technisch uitstekende prestatiekenmerken met pure esthetiek. Naast de beproefde 5-kamerstructuur binnen de PVC-U-profielen, bewijst het zich met een allround afdichting methode. Naast de hierboven genoemde eigenschappen zorgt de tot 50 mm toe te passen driedubbele beglazing voor een ongeëvenaarde warmte-isolatie. In zijn productklasse – PVC-U schuifsystemen – geeft TROCAL PremiSlide 76 AluClip de beste energiebesparende U f – waarde tot 1,4 W/(m²K) en zelfs een U w – waarde tot 0,70 W/(m²K) weer. Door de aanzienlijke maximale afmeting van de verschuifbare PVC-U elementen wordt extra zonne-energie gewonnen, waardoor de stookkosten blijvend dalen.

De comfortabele bediening zorgt voor een unieke moeiteloze en slijtage vrije opening en sluiting. Speciale axiale schuifwagens absorberen de zetting bewegingen van de vleugels zacht en zorgen zo voor een glijdende beweging. Ze maken ook een effectieve, vergrendelde positie van de ventilatiespleet mogelijk.

De AluClip variant kenmerkt zich door aluminium afdek kappen aan de buitenzijde van de PVC-U profielen. Vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het kleurontwerp staan ​​voor u ter beschikking. Kies uit verschillende verfijning opties voor de aluminium afdekkingen, zoals bijvoorbeeld standaard RAL-kleuren in mat of hoogglans, geanodiseerde coatings of NCS-dessins.

Ons greenline-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • PremiSlide 76 AluClip – innovatief schuifsysteem met 163,5 mm inbouw diepte, 76 mm inbouw diepte van de schuifvleugel.
 • Vrijwel onbegrensde mogelijkheden in het kleurontwerp van de aluminium deksels.
 • Gebaseerd op TROCAL 76 dubbel afdichting systeem, ontwerp met vijf kamers.
 • Flexibiliteit als schuifraam, schuifdeur of zij-ingang.
 • Maximale warmte overdrachtscoëfficiënt U f van 1,4 W/(m²K) standaard.
 • Driedubbele beglazing tot 50 mm is mogelijk.
 • Betrouwbaar “ECO SLIDE” hardware systeem van Siegenia.
 • Effectieve, vergrendelde positie van de ventilatiespleet door speciale vergrendelingshaken.
 • Glijdende beweging bij openen en sluiten door speciale axiale schuifwagens.
 • Duurzaamheid als hoogste bevel.
Top