88 mm systemen

TROCAL biedt verschillende varianten van 88 mm voor zijn PVC-U middenafdichting en residentiële deursystemen.
TROCAL 88 Woondeur
Naast raam- en balkon-, terras-, schuif- en lift/schuifdeur systemen biedt TROCAL ook een breed scala aan PVC-U woning deurvarianten.

TROCAL 88 PVC-U woondeur – Het meest geavanceerde deurprogramma

Het TROCAL 88 PVC-U woon deursysteem geeft uw woning een elegant en individueel karakter. Geniet van een grotere beveiliging tegen inbraak, het grotere gemak van volledige toegankelijkheid en de hoge thermische isolatie die wordt geboden door de drempel met thermische onderbreking.

Het TROCAL 88 woning deursysteem van PVC-U kenmerkt zich door een ultramodern zes kamerdesign met een inbouw diepte van 88 mm. Het biedt u in elk opzicht de beste technische prestaties. Uw high-tech deur is uw garantie voor hoge veiligheid, uitstekende thermische isolatie, betrouwbare dichtheid en indrukwekkende statische eigenschappen.

Dankzij de maximale stalen wapening maat in de PVC-U-profielen, kan deze TROCAL woondeur worden uitgerust met de volgende maximale vleugelmaten:

Woondeur, enkele vleugel: max 1200 x 2400 mm
Woondeur zwevende raamstijl: max 1000 x 2400 mm

U kunt uw woondeur dan een heel individueel beeld geven, dat zowel de functionaliteit weerspiegelt, bijvoorbeeld aangepaste beveiligingsconfiguraties, als het kleurenschema. Geniet van het breedst mogelijke scala aan laminaatkleuren: verschillende houtnerven, effen kleuren of metallic kleuren. Ook bij de vormgeving van uw deurbekleding heeft u de vrije hand. Een breed scala aan functionele of decoratieve beglazingen, ruiten met LED-effectverlichting, motiefbeglazingen of zelfs residentiële deurpanelen met toevoegingen kunnen worden gemonteerd tot een glasdikte van 58 mm.

De naar buiten openende variant van het TROCAL 88 woning deursysteem biedt de optimale oplossing voor vluchtwegen in bedrijfsgebouwen en besloten ingangen in de particuliere sector.

Alle PVC-U profielen worden geproduceerd met loodvrije stabilisatoren op basis van calcium en zink.

 • TROCAL 88 residentiële deur standaard.
 • Innovatief PVC-U woning deursysteem met 88 mm inbouw diepte.
 • Baanbrekend 6-kamerontwerp met stalen versterking van maximaal formaat en gelaste hoekverbinding voor betere statische eigenschappen.
 • Hoge dichtheid met weerbestendige afdichting tot volledige toegankelijkheid residentiële deurdrempel met thermische onderbreking.
 • Hoge thermische isolatie en indrukwekkende bescherming tegen inbraak.
 • Set aluminium weerstang en sponning pad voor extra bescherming tegen slagregen.
 • Drempel verbinding voor nauwkeurige pasvorm en afdichting op de drempel van een woning.
 • Diepe beglazing sponning voor moderne driedubbele beglazingen, speciale functionele beglazingen of residentiële deurpanelen tot 58 mm dik.
 • Max. vleugelafmetingen: Woondeur, enkele vleugel 1200 x 2400 mm, Woondeur, zwevende raamstijl vleugel 1000 x 2400 mm.

 

TROCAL 88 PVC-U woondeur AluClip – Een leider in moderniteit en functionaliteit

Een woondeur geeft je die bijzondere sfeer binnen je eigen vier muren. Het PVC-U woning deursysteem TROCAL 88 AluClip plaatst u midden in deze sfeer. De aluminium afdekking aan de buitenzijde van de PVC-U raamprofielen neemt de beperkingen op ontwerp ideeën weg. Of het nu gaat om matte of glanzende RAL-lakken, NCS of anodisatie – alles is mogelijk! De witte PVC-U profielen aan de binnenzijde zijn onderhoudsarm en onderhoudsvriendelijk. Gecombineerd in één product bieden de twee materialen PVC-U en aluminium dan de beste voordelen van beide werelden.

Naast deze esthetische aspecten heeft de TROCAL 88 AluClip woondeur ook een ultramodern zes kamerdesign voor een indrukwekkend scala aan technische functies. Het materiaal PVC-U waarborgt de hoogste maatvastheid en de optimale warmte-isolatie, bijvoorbeeld bevorderd door de thermisch onderbroken drempel. Beveiliging tegen inbraak is mogelijk in een aantal uitbreidingsfasen. Bovendien straalt dit woning deursysteem, in combinatie met de volledige drempelloze drempel, een indrukwekkend hoog comfort niveau uit, waardoor het ook voor openbare gebouwen de perfecte oplossing is.

Een ander overtuigend kenmerk van de TROCAL 88 AluClip woondeur zijn de statische eigenschappen. De aluminium clip-on afdekking aan de buitenkant kan op de volgende maximale vleugelmaten worden gemonteerd:

Woondeur, enkele vleugel: max. 1000 x 2200 mm
Woondeur zwevende raamstijl: max 900 x 2200 mm

Ook de openingsmodi van dit PVC-U residentiële deursysteem zijn indrukwekkend. De naar buiten openende variant van het TROCAL 88 deursysteem biedt de optimale oplossing voor vluchtwegen in bedrijfsgebouwen en besloten ingangen in de particuliere sector.

Alle PVC-U profielen worden geproduceerd met loodvrije stabilisatoren op basis van calcium en zink.

 • TROCAL 88 AluClip woondeur
 • Innovatief PVC-U woning deursysteem met 88 mm inbouw diepte.
 • Baanbrekend 6-kamerontwerp met stalen versterking van maximaal formaat en gelaste hoekverbinding voor betere statische eigenschappen.
 • Buitengewone thermische isolatie in vergelijking met aluminium woondeuren.
 • Buitenkant aluminium look, binnenkant neutraal wit.
 • Vrijwel onbeperkte kleurkeuze van de aluminium bekleding door afwerking technieken zoals anodiseren en poeder coaten.
 • Diepe beglazing sponning voor moderne driedubbele beglazingen, speciale functionele beglazingen of residentiële deurpanelen tot 58 mm dik.
 • Max. vleugelafmetingen: Woondeur, enkele vleugel 1000 x 2200 mm, Woondeur, zwevende verticale raamstijl, 900 x 2200 mm.
Top