PremiLine

Ontdek nieuwe vormen van comfort met het TROCAL PremiLine PVC-U schuifsysteem.

TROCAL PremiLine – uw comfortabele schuif deursysteem

Ontdek nieuwe vormen van comfort met het TROCAL PremiLine PVC-U schuifsysteem. Een schuifdeur is een belangrijk en stijlvol vormgevend element voor uw huis en woning. PremiLine profielen geven schuifdeuren een aantrekkelijke, karakteristieke uitstraling – dankzij de dubbel afgeschuinde vleugelprofielen. De stalen versterkingen en het met aluminium versterkte middengedeelte zorgen voor overtuigende statische eigenschappen, ook voor de royale maatvoering van de schuifelementen. Voor de verschillende montageomstandigheden is een reeks raamkozijnen leverbaar. Zo geniet u van maximale vrijheid bij het bepalen van de hoogte en breedte van uw deur. Comfort op maat.

De ultra precieze pasvormen maken PremiLine extreem stil en gebruiksvriendelijk. Zelfs bij grote glasoppervlakken zorgen de PVC-U-profielen ervoor dat de schuifdeuren vrijwel geruisloos bewegen, dankzij de hoge stabiliteit van de raamvleugels. Dankzij de uitstekende statische eigenschappen van het onderliggende ontwerp, bieden PremiLine schuifdeuren ook een hoge mate van veiligheid.

Kies ook het bijpassende ontwerp. Naast de klassieke witte PVC-profielen is PremiLine ook verkrijgbaar met ons TROCAL DecoStyle laminaat kleurengamma in verschillende effen kleuren en houtnerven.

Ons greenline-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

  • TROCAL PremiLine – het comfortabele schuif deursysteem.
  • De schuifelementen zijn bijzonder stil en soepel lopend.
  • Extreem lange levensduur dankzij minimale slijtage.
  • Profielen en kozijnen zorgen voor een hoge mate van veiligheid.
  • Ook grotere raampartijen en schuifelementen kunnen worden gerealiseerd.
  • Aluminium versterkt middendeel met doorlopende trekkracht.
  • Onderscheidend design met pakkingen in Zwart of Lichtgrijs.
  • Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende installatie- en kleurvarianten.
Top