Rolluiken

Allereerst kunnen rolluiken bijdragen aan een betere thermische isolatie. Ten tweede kunnen ze bijdragen aan een betere geluidsisolatie . Last but not least bieden ze bescherming tegen binnenzicht en beschermen ze de kamer tegen de zonnestralen, waardoor de temperatuur op een aangenaam niveau blijft. Ze zorgen er ook voor dat de ruimte kan worden geventileerd zonder dat insecten en stof de ruimte binnenkomen .

Onze Gemini overlappende rolgordijnen zijn ontworpen voor installatie in zowel nieuwbouw als renovatie. Het tapijt van opgerolde aluminium lamellen zit in een PVC-doos die boven het timmerwerk is geplaatst, terwijl de doos tegelijkertijd een decoratief onderdeel is. De isolatie in de doos biedt superieure thermische bescherming. Thermisch isolerende aluminium lamellen gevuld met polyurethaanschuim en elektrostatisch geverfd.
Optioneel kunnen ze worden voorzien van insectengaas!

Apollo Rolluiken worden voornamelijk gebruikt in nieuwe gebouwen, maar kunnen ook in bestaande gebouwen worden geïnstalleerd. De opgerolde lamellenmat zit in een aluminium kist begraven/verborgen in het metselwerk.

Mercurius rolluiken worden toegepast in bestaande bouw. De opgerolde aluminium lattenmat zit in een PVC-doos die boven het timmerwerk is geplaatst, terwijl de doos tegelijkertijd een decoratief onderdeel is. Er zijn 2 soorten cassettes verkrijgbaar: 45° afschuining en rond.

Voor extra veiligheid is het aan te raden om te kiezen uit: automatisch slot, sleutelslot en aluminium balk, sleutelnaaf op de laatste lamel.

Rolsysteem: Gemini I

Gemini 1 Rolluik

Overlappend, met de doos zichtbaar aan de buiten- en binnenkant

Rolsysteem: Gemini II

Gemini 2 Rolluik

Overlappend, met de doos binnen zichtbaar

Rolsysteem: Gemini III

Gemini 3 Rolluik

Overlappend, met de doos zichtbaar aan de buitenkant

Rolsysteem: Gemini IV

Gemini 4 Rolluik

Overlappend, met de doos verborgen

Rolsysteem: Mercurius I

Mercurius 1 Rolluik

Toegepast op de muur

Rolsysteem: Mercurius II

Mercurius 2 Rolluik

Toegepast in vensterbank met zijhandgreep, lamellen naar binnen

Rolsysteem: Mercurius III

Mercurius 3 Rolluik

Toegepast in vensterbank met zijgrepen, lamellen naar buiten gericht

Rolsysteem: Apollo

Apollo Rolluik

Overlay, met de verborgen doos gepleisterd

rolluiken

Neem contact op voor uw rolluiken

    Top