Accesoires

Onzichtbare schanieren

Scharnieren zijn er in tal van variaties, maar veel scharnieren hebben als nadeel dat ze altijd in het zicht blijven. Bij een stijlvolle, strakke, afwerking en dan kan een dergelijk detail storend zijn. Valentin ramen en deuren bied u de optie voor onzichtbare schanieren. Ook aanbevolen voor grote ramen met 3 glasplaten. De scharnieren zijn aan de buitenzijde niet zichtbaar.

PVC interieur vensterbanken

Gemakkelijk te onderhouden, schilderen is niet nodig.
Kleurbestendig tegen de inwerking van zonlicht.
Vochtbestendigheid.
Het vervaalt of vervormt niet onder invloed van mechanische of thermische factoren. Kleurbereik : wit, mahonie, gouden eik, donker eiken, wenghe, walnoot.

Aluminium buitenvensterbanken

Buitenvensterbanken voorkomen mogelijke infiltratie die zou kunnen optreden wanneer het raam in contact komt met de muur, terwijl het een aangename uitstraling geeft aan de buitenkant van uw huis. Aluminium veensterbanken zijn slijtvast en duurzaam.
Bovendien beschermen ze tegen water en vuil.
Kleur bereik : wit, bruin, mahonie, gouden eik, donker eiken, antraciet grijs, walnoot, mooreiche. Op aanvraag, RAL-kleur.

Horramen / vliegenraam (Mesh-systemen)
Bescherming tegen insecten, stof en lawaai

Horraam met ScharnierenHet horraam wordt met scharnieren aan het raamkozijn of balkondeur bevestigd. Het net opent naar buiten en kan in de winter gemakkelijk worden gedemonteerd.

Hornetten op rol

De bediening wordt vergemakkelijkt door veren, het op- en neerlaten is zeer eenvoudig door het bedienen van het bedieningskoord. Tijdens de winter is niet nodig om het horraam uit het raam te halen, het kan oprold in de cassette blijven.

Aluminium frame kleurengamma : wit, bruin, gouden eik, mahonie, walnoot, wenghe. Optioneel kan het frame in elektrostatisch veld gespoten worden, in de door u gewenste kleur.

 

 

 

    Top