88 mm Systeem

TROCAL biedt verschillende varianten van 88 mm voor zijn PVC-U middenafdichting en residentiële deursystemen.
TROCAL 88 Middenafdichting
Een middenafdichtingssysteem heeft niet alleen een interne en externe weerafdichting, maar heeft ook een derde afdichtingsniveau dat in het midden van het buitenframe wordt aangebracht en dus onzichtbaar is. Dit zorgt voor betere thermische isolatiewaarden.

TROCAL 88 Standard – De raaminnovatie

De toekomst is hier – grote glasoppervlakken, elegant design, hoge geluids- en warmte-isolatie en uitstekende veiligheid – de TROCAL 88 raaminnovatie voldoet aan alle eisen, zowel van vandaag als in de toekomst. Dankzij zijn modulariteit en upgrade technologieën biedt dit PVC-U-raamsysteem met 88 mm inbouw diepte de grootste graad van kosteneffectiviteit en individualiteit.

De hoge treksterkte structuur in de PVC-U raamprofielen is geschikt voor driedubbele beglazing en grote functionele beglazingen tot een maximale dikte van 58 mm. Hierdoor ontstaan ​​uitstekende geluid isolatiewaarden. U kunt indrukwekkend grote glasoppervlakken realiseren zoals u dat wilt. Een positief neveneffect is de zonnewinst en daarmee een vermindering van de CO2-uitstoot en de energiekosten – vooral ook in de winter. Ook de inbraak werende eigenschappen en ventilatiemogelijkheden maken dit innovatieve TROCAL 88 raamsysteem tot een overtuigende geïntegreerde oplossing.

Zelfs de standaardversie van het nieuwe TROCAL 88 hoog-isolerend zeven kamer-midden afdichting systeem voldoet aan de hoge energiebesparende eisen voor thermische isolatie van passief huizen. De warmte overdrachtscoëfficiënt van Uf = 0,95 W/(m²K) wordt zelfs bij driedubbele beglazing met een dikte van 48 mm bereikt. Bijzonder hierbij is dat deze thermische isolatiewaarde zelfs wordt bereikt met een stalen wapening voor maximale element afmetingen en op kleurprofielen. Uitgerust met extra inzetstukken bereikt het PVC-U raamsysteem TROCAL 88 een Uf-waarde tot 0,88 W/(m²K).

Laat u inspireren door het TROCAL kleurenprogramma. U kunt kiezen uit neutraal wit PVC of uit gladde of generfde houtnerf-, effen of metallic laminaat kleuren.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

TROCAL 88 – Innovatief PVC-U raam- en deursysteem met 88 mm inbouw diepte.
Recht, verzonken ontwerp met slanke profiel zichtlijnen die de grootste hoeveelheid licht binnenlaten en een hoge zonnen energiewinst behalen.
Passief huisgeschiktheid zoals gedefinieerd onder ift-richtlijn WA-15/2 – Uf-waarde = 0,95 W/(m²K).
Breed beglazing bereik tot 58 mm voor de installatie van driedubbele en speciale functionele beglazingen.
Betrouwbare belastingoverdracht van zware beglazing gewichten naar de centrale stalen wapening.
Ultramoderne technologie voor groot gebruiksgemak en betrouwbare functionaliteit. Makkelijk schoon te maken, duurzaam en robuust.
Klassiek wit PVC, gelamineerd in houtnerf, effen of metallic kleuren.

TROCAL 88 AluClip – De trendsettende combinatie

TROCAL 88 AluClip – Een ultramodern PVC-U raamsysteem aangevuld met een stijlvolle aluminium afdekking aan de buitenzijde. Een combinatie van de twee materialen PVC-U en aluminium, verenigd met technologie op het hoogste niveau in een raam, laat in de toekomst geen wens meer onvervuld. Deze PVC-U profielen geven u de optimale warmte- en geluidsisolatie en blijvende functionele betrouwbaarheid. De aluminium afdekking daarentegen biedt u uitzonderlijke elegantie en een zeer hoge weer bestendigheid.

Daarnaast is de aluminium afdekking aan de buitenzijde van het raam voorzien van een bijzonder kleurenpalet. Het indrukwekkende aantal b.v. RAL-kleuren geven de gevel van uw gebouw een heel speciaal karakter. Laat u overtuigen door onze verschillende lak- en coating methodes zoals anodiseren en poeder coaten. Aan de binnenkant presenteert het raam het fascinerende potentieel van neutraal wit PVC.

Toch heeft het TROCAL 88 AluClip zeven kamer-midden afdichting systeem niet alleen een overtuigende visuele aantrekkingskracht. Ook in thermische isolatie zet dit PVC-U raamsysteem met clip-on aluminium bekleding nieuwe maatstaven met een uitstekende Uf-waarde van 1,0 W/(m²K). Dankzij enorme glasoppervlakken en de daarbij behorende zonne-energie winst bespaart u zowel in de zomer als in de winter op energiekosten. Ook uitstekende geluid isolatiewaarden kunnen worden bereikt met driedubbele beglazing tot 58 mm dik. Op het gebied van veiligheid geeft TROCAL 88 AluClip u dat geruststellende gevoel: door zijn modulariteit en individualiteit kunt u uw persoonlijke wensen realiseren.

Alle PVC-U profielen worden geproduceerd met loodvrije stabilisatoren op basis van calcium en zink.

TROCAL 88 AluClip – De trendsettende combinatie.
Innovatief PVC-U raamsysteem met aluminium bekleding.
88 mm inbouw diepte.
Offset-ontwerp van rechte lijnen met stompe aluminium afdekkingen.
Uitstekende thermische isolatie in vergelijking met aluminium ramen.
Breed beglazing bereik tot 58 mm voor de installatie van driedubbele en speciale functionele beglazingen.
Buitenkant aluminium look, binnenkant neutraal wit.
Vrijwel onbeperkte kleurkeuze van de aluminium deksels door afwerking technieken zoals anodiseren en poederlakken.
Behoud van hulpbronnen door slechts een minimale hoeveelheid aluminium te gebruiken.
Makkelijk schoon te maken, duurzaam en robuust.

TROCAL 88 AluClip Pro – Esthetiek plus maximale thermische isolatie

Dankzij de speciaal ontworpen aluminium bekleding aan de buitenzijde is het PVC-U raamsysteem TROCAL 88 AluClip Pro een echte eye catcher. Deze bekleding neemt de dragende functie over die doorgaans voorbehouden is aan de stalen wapening binnenin het PVC-U-vleugelprofiel. Dit moderne systeem combineert dan ook de materiaalvoordelen van PVC-U en aluminium in één raam.

De raamprofielen van PVC-U geven u een optimale warmte- en geluidsisolatie en blijvende functionele betrouwbaarheid, zijn onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm – een heel leven lang. Aluminium biedt u elegantie, weer bestendigheid en vele kleuren. Kom meer te weten over de vrijwel eindeloze reeks kleurenschema’s voor uw ontwerpen. Of het nu gaat om poeder coaten, RAL-lakken, anodiseren of NCS – u vindt precies wat u nodig heeft!

Toch zijn het design van de aluminium functionele afdekking en de hoogste technische waarden van het PVC-U-profiel niet de enige overtuigende kenmerken van TROCAL 88 AluClip Pro – het bewijst ook zijn architecturale compatibiliteit over een breed front. Dit omvat grootschalige driedubbele beglazingen en zelfs functionele beglazingen tot 58 mm dik. Realiseer een indrukwekkend gevelontwerp, profiteer van de winst van zonne-energie en bespaar forse stookkosten en daarmee schadelijke CO2-uitstoot.

Alle PVC-U profielen worden geproduceerd met loodvrije stabilisatoren op basis van calcium en zink.

TROCAL 88 AluClip Pro – PVC-U raamsysteem met functionele aluminium afdekking.
Zeven kamerdesign met 88 mm inbouw diepte.
Semi-offset raamontwerp van rechte lijnen met stompe aluminium afdekkingen.
Uitstekende thermische isolatie in vergelijking met aluminium ramen.
Breed beglazing bereik tot 58 mm voor de installatie van driedubbele en speciale functionele beglazingen.
Hoge stabiliteit door functionele aluminium bekleding.
Buitenkant aluminium look, binnenkant neutraal wit.
Vrijwel onbeperkte kleurkeuze van de aluminium deksels door afwerking technieken zoals anodiseren en poederlakken.

TROCAL 88 AddOn – Meer isolatie, meer design

TROCAL 88 AddOn is de innovatieve samengestelde vleugel van de toekomst. Uitgerust met de perfecte composietbescherming, kan het PVC-U raamsysteem worden gecombineerd met het succesvolle AluClip-systeem TROCAL 88. Dankzij de combinatie van PVC-U en aluminium beschikt TROCAL 88 AddOn niet alleen over optimale technische waarden, maar ook over een overtuigend eigentijdse uitstraling.

Dankzij een extra ruit krijgt u een uitstekende bescherming voor het geïntegreerde rooster. Het rolluik- en zonwering systeem, ingeklemd tussen twee ruiten, is beschermd tegen alle weersomstandigheden en geeft uw woning een aangenaam ruimtegevoel. De lamellen zijn eenvoudig met de hand of met een elektromotor te bedienen.

De voordelen van de extra ruit worden duidelijk in de verbeterde geluids- en warmte-isolatiewaarden. Bespaar een aanzienlijk deel van uw stookkosten en verlaag

CO2-uitstoot met gemak. Energie-efficiëntie en visuele elegantie waren nog nooit zo eenvoudig dankzij TROCAL 88 AddOn – Meer isolatie, meer design.

TROCAL 88 AddOn geeft u de voordelen van PVC-U en aluminium in één systeem Uitgerust met de extra samengestelde vleugelruit geven deze moderne PVC-U profielen een extra boost aan thermische en geluidsisolatie. Aluminium biedt u elegantie, weer bestendigheid en vele kleuren. Voor uw aluminium gevelbekleding heeft u de keuze uit een vrijwel onbeperkt aanbod aan RAL-verven. Andere methoden zijn poeder coaten, anodiseren en NCS.

Met zijn hoogwaardige aluminium bekleding en samengestelde aluminium vleugel is dit PVC-raamsysteem ideaal voor visueel aantrekkelijke gevels met enorme glasoppervlakken. Aan de eisen van morgen wordt vandaag voldaan. Het modulaire ontwerp en de TROCAL upgrade-technologieën geven u de vrije hand om uw huis in te richten zoals u dat wilt.

Ons green line-principe: Energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

TROCAL 88 AddOn – Meer isolatie, meer design.
Innovatief raam- en deursysteem met 88 mm inbouw diepte.
Optimaal rolluik- en zonnescherm systeem beschermd tegen weersinvloeden tussen de ruiten.
Voor gebruik op PVC-U ramen met aluminium bekleding – namelijk TROCAL 88 AluClip.
Extra glasplaat voor betere geluids- en thermische isolatie
Optimale economische efficiëntie, milieuvriendelijk, duurzaam en robuust.
Vrijwel onbeperkte kleurkeuze van de aluminium bekleding en samengestelde aluminium vleugel door afwerking technieken zoals anodiseren en poederafwerking

Top