Dubbele afdichting

Een dubbel afdichting systeem wordt gedefinieerd door zijn twee afdichting niveaus. Zowel een interne als externe permanent elastische weerafdichting biedt de perfecte bescherming tussen de vleugel en het raamkozijn.

TROCAL 76 dubbele afdichting standaard – Ontdek het moderne leven

De vooruitgang die TROCAL heeft geboekt met zijn ervaring en technologie is ook terug te zien in de nieuwste generatie ramen. Het PVC-U raamsysteem TROCAL 76 dubbele afdichting overtuigt met een inbouw diepte van 76 mm, vijfkamer technologie in de profielen en een overtuigend, tijdloos elegant design van de slanke vleugel en buitenste kozijn profielen.

TROCAL 76 zorgt niet alleen voor de optimale omstandigheden in nieuwbouw, maar ook bij renovaties. De sterke technische structuur van het PVC-U raamsysteem vertoont de hoogste statische eigenschappen. Grote glazen oppervlakken kunnen worden gerealiseerd zoals u ze zich voorstelt – er zijn geen grenzen aan heldere, verlichte kamers. Een ander groot voordeel van grote glasoppervlakken is de winst aan zonne-energie. Bespaar dus niet alleen op stookkosten, maar verhoog de feel good-factor in uw eigen vier muren.

TROCAL 76 wordt gekenmerkt door een uitstekende thermische isolatie en zelfs de standaardversie vertoont een U f – waarde van 1,1 W/(m²K). De maximale geluid isolatiewaarde van 47 dB wordt bereikt met driedubbele beglazing van 50 mm dik.

TROCAL 76 voldoet zowel vandaag als in de toekomst aan de eisen voor hoogwaardige architectuur. Zowel ontwikkelaars als architecten gebruiken het PVC-U raamsysteem om de leefomgeving opnieuw in te richten: Meer schoonheid, meer gezelligheid, meer zon.

Ontdek de diverse vormgevingsmogelijkheden voor uw kunststof raamprofielen. U heeft de keuze tussen klassiek wit PVC, ons TROCAL DecoStyle laminaat kleurengamma en proCoverTec.

Ons green line-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 

 • TROCAL 76 dubbel afdichtingssysteem met 76 mm inbouwdiepte.
 • Vijfkamerstructuur in de PVC-profielen.
 • Tijdloos elegant, modern design van rechte lijnen.
 • Het intelligente profielontwerp verbetert de stabiliteit van het raam.
 • Slanke profiel zichtlijnen creëren de optimale ruimte voor een zo groot mogelijke doorgang van licht.
 • De grotere zonnewarmte winsten helpen ook om de verwarmingskosten te verlagen.
 • Sterk isolerend dubbel afdichting systeem, max. U f – waarde van 1,1 W/(m²K) alleen in de standaarduitvoering.
 • Geluidsisolatie tot 47 dB – dankzij grote beglazing opties tot 50 mm dik.
 • Lasbare PCE of conventionele EPDM afdichtingen in lichtgrijs of zwart.
 • Verkrijgbaar in klassiek wit, bekleed met ons TROCAL DecoStyle laminaat kleurengamma, of proCoverTec.
 • Geschikt voor uitbreidingen met aluminium bekleding AluClip, draagdeksel AluClip Pro en samengestelde vleugel AddOn.

TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip – Esthetiek is meer dan een trend

TROCAL 76 AluClip staat voor een PVC-U raamsysteem met een inbouw diepte van 76 mm en een aluminium afdekking die nauwkeurig aan de buitenzijde van het raam wordt gemonteerd. Aluminium is weerbestendig en van blijvende waarde. Het materiaal biedt een fascinerende combinatie van tijdloze elegantie, diversiteit in kleurontwerp en grote stabiliteit. Wat aluminium niet kan leveren, wordt geleverd door PVC-U, namelijk de optimale warmte- en geluidsisolatie. TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip biedt u beide: PVC-U en aluminium. Met andere woorden, de voordelen van beide materialen verenigd in één innovatief systeem.

Met de aluminium afdekking aan de buitenzijde van het raam biedt TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip talloze varianten voor kleurdesigns. Of het nu gaat om lakwerk in RAL-kleuren, poederlakken, geanodiseerde effecten of NCS-dessins – u heeft de keuze! De binnenkant presenteert een overtuigende uitgestrektheid van neutraal wit, onderhoudsarm PVC-U.

Naast deze optische highlights bereikt het dubbele afdichting systeem TROCAL 76 AluClip ook de beste technische waarden, bijvoorbeeld voor thermische en geluidsisolatie. Dit PVC-U raamsysteem heeft een warmte overdrachtscoëfficiënt U f van 1,2 W/(m²K). En de geluid isolatiewaarde is een indrukwekkende 47 dB. Drievoudig isolerende of speciale functionele beglazingen kunnen worden aangebracht tot een dikte van 50 mm.

TROCAL vervult zowel nu als in de toekomst de eisen voor hoogwaardige architectuur. Zowel ontwikkelaars als architecten gebruiken het PVC-U raamsysteem om de leefomgeving opnieuw in te richten: Meer schoonheid, meer gezelligheid, meer zon.

Ons green line-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 

 • TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip.
 • Vijfkamer uitvoering met 76 mm inbouw diepte.
 • Zeer isolerend dubbel afdichting systeem, max U f – waarde van 1,2 W/(m²K).
 • Geluidsisolatie tot 47 dB – dankzij grote beglazing opties tot 50 mm dik.
 • Efficiënte fabricage – met rechte of verstek verbindingen.
 • Aan de buitenkant elegant aluminium design voor vrijwel onbeperkt kleurpotentieel; aan de binnenkant, wit PVC-U.
 • Aluminium deksel gelakt in RAL-kleuren, gepoeder coat of geanodiseerd – vrijwel onbeperkt kleurpotentieel.

 

TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip Pro – Elegante look, uitstekende thermische isolatie

U wilt uw huis inrichten volgens uw eigen persoonlijke ideeën? TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip Pro maakt precies dit mogelijk. Het hoogtepunt van dit PVC-U raamsysteem met een inbouw diepte van 76 mm is de aluminium afdekking aan de buitenzijde van het raam – deze neemt namelijk een statische functie over.

De unieke combinatie van PVC-U en aluminium biedt meerdere voordelen. Het materiaal PVC-U zorgt bijvoorbeeld voor de voorwaarden voor een optimale warmte- en geluidsisolatie. Bovendien maken zijn intrinsieke eigenschappen het zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsarm. Aluminium daarentegen beschermt de buitenkant van het raam tegen permanente blootstelling aan weer en wind en behoudt de waarde van het onroerend goed. Bovendien zijn er vrijwel geen grenzen aan de ontwerp mogelijkheden.

Dit moderne PVC-raam voldoet aan al uw eisen, of het nu gaat om design, functie, constructieve eigenschappen, isolatiewaarden, milieubescherming of levensduur. Ontdek uw voordelen met TROCAL 76 AluClip Pro met dubbele afdichting.

Het PVC-U raamsysteem TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip Pro is ideaal geïsoleerd in de vorm van ultramoderne afdichting technologie en de vijf kamerstructuur in de profielen. De aluminium afdekking neemt de statische functie over, waardoor er geen stalen wapening in het vleugelprofiel nodig is.

Ons green line-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 

 • PVC-U raamsysteem TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip Pro.
 • Vijf kamer techniek met 76 mm inbouw diepte.
 • Aluminium deksel AluClip Pro neemt een statische functie over.
 • De vleugel heeft geen stalen wapening nodig.
 • De aluminium afdekking aan de buitenzijde van het raam biedt talloze mogelijkheden: lakwerk in RAL-kleuren, poederafwerking, geanodiseerde effecten of NCS-dessins.
 • PVC-U profielen aan de binnenzijde van het raam zijn eenvoudig te reinigen en nagenoeg onderhoudsarm.

 

TROCAL 76 dubbele afdichting AddOn – aluminium samengestelde vleugel voor toegevoegde waarde

Deze innovatieve samengestelde vleugel van aluminium biedt de perfecte meervoudige bescherming in één stap. Het TROCAL 76 dubbele afdichting AddOn PVC-U raamsysteem presenteert niet alleen een overtuigend, modern design. Dankzij een extra ruit krijgt u een uitstekende bescherming voor het geïntegreerde rooster. Het rolluik- en zonnen schermsysteem geeft je een prettig gevoel in huis. Het wordt geïnstalleerd tussen twee glasplaten waar het wordt beschermd tegen weersinvloeden. Het rooster kan handmatig of met een elektromotor worden bediend.

Een ander voordeel van de extra ruit zijn de verbeterde geluids- en warmte-isolatiewaarden. Verlaag uw stookkosten en verlaag de CO₂-uitstoot probleemloos – en verhoog de levenskwaliteit voor uzelf en de mensen om u heen.

Het TROCAL 76 dubbele afdichting AddOn PVC-U raamsysteem is ideaal voor renovaties en restauraties. De extra vleugel van aluminiumcomposiet kan op vrijwel elke vleugel met een AluClip aluminium afdekking worden gemonteerd. Dit bespaart u de moeite en het ongemak van het verwijderen van uw oude ramen en het omgaan met vuil en lawaai.

Binnen in het raam zorgt het PVC-U-profiel voor een hoge functionele betrouwbaarheid en minimale reinigingswerkzaamheden. Aan de buitenzijde kunnen een onbeperkt aantal kleuren en diverse afwerking technieken op de aluminium afdekking worden toegepast.

Ons green line-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 

 • TROCAL 76 dubbele afdichting AddOn – innovatieve aluminium samengestelde vleugel met meervoudige bescherming in één stap.
 • Vijfkamer uitvoering met 76 mm inbouw diepte.
 • Extra glasplaat voor een betere thermische isolatie.
 • Geïntegreerd, weerbestendig rolluik systeem en zonnescherm.
 • Verbeterde geluids- en thermische isolatie.
 • Ook geschikt voor gebruik op TROCAL 76 dubbele afdichting AluClip.
 • Eenvoudige montage achteraf, dus ideaal voor renovatie.
 • Aan de buitenkant biedt de aluminium afdekking grenzeloze kleurenschema’s, en aan de binnenkant betrouwbare functionaliteit en weinig onderhoud.

TROCAL 76 dubbele afdichting REGEL-air 76 – Automatische frisse lucht

Een gereguleerde luchtuitwisseling is het begin van een gezond binnenklimaat. De moeilijkheid zit hem alleen in het vinden van de juiste balans tussen verse luchttoevoer en warmteverlies. Of anders gezegd: de kunst van ventileren die ecologisch verantwoord is en stookkosten bespaart. Helaas is hier geen pasklare oplossing voor – hoe lang de optimale luchtverversing duurt, hangt af van weer en wind, de positie van de geopende ramen en vele andere factoren. Het ventilatiesysteem REGEL-air 76 beslist voor u, want het regelt zelf een gelijkmatige toevoer van verse lucht – en dat ook zonder stroom. De twee trapen wind drukregeling zorgt voor een aangename binnenlucht achter gesloten ramen.

Deze intelligente oplossing houdt schadelijke schimmels buiten uw leefruimte. REGEL-air 76 kan zowel horizontaal boven het raam als verticaal ernaast, dwz in het onzichtbare gedeelte van het PVC-raam, worden gemonteerd. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken.

U bent slechts zelden thuis en heeft een weekendretraite, dus u kunt het raam niet openzetten om regelmatig te luchten? Dan is de ventilatie-oplossing REGEL-air 76 precies het juiste antwoord voor uw PVC-raamsysteem TROCAL 76 in de uitvoering met dubbele afdichting – ook als retrofit.

Ons green line-principe: energiezuinige raamsystemen, loodvrije stabilisatoren in nieuw materiaal en intelligente recyclingconcepten zorgen voor die extra duurzaamheid.

 • Reguleert de luchtvochtigheid binnenshuis en minimaliseert het risico op schadelijke schimmels.
 • Constante, gelijkmatige toevoer van verse lucht.
 • Ventileert ook in gesloten ramen en is zowel binnen als buiten onzichtbaar.
 • Voor verticale en horizontale montage.
 • Gemakkelijk schoon te maken en snel en eenvoudig te installeren.
 • Makkelijk achteraf aan te brengen, dus ideaal voor reeds geplaatste ramen.
 • Geteste geluidsisolatie tot 43 dB (STC 4).
 • Dichtheid tegen slagregen en lucht doorlaat volgens DIN en EU-normen.
 • DIN 1946-6 ventilatie.
Top