1. PVC ramen en deuren zijn de nummer één op het gebied van energie-efficiëntie

 

Het frame van een raam speelt een beslissende rol bij het bevorderen van energie- en kostenefficiënte thermische isolatie van uw huis. Raamprofielen van PVC scoren top in vergelijking met aluminium of houten ramen. Ze hebben betere isolatiewaarden en kunnen de energie- en verwarmingskosten verlagen.

2. PVC ramen en deuren hebben een zeer goede kosten-batenverhouding

PVC ramen en deuren bieden duidelijke kostenvoordelen, zowel bij de inkoop als gedurende de gehele levenscyclus. Houten kozijnen zijn ongeveer 20-30% duurder dan PVC-profielen, en aluminium ramen kosten 30% meer. Op basis van het hoge energiebesparingspotentieel en het minimale onderhoud gedurende de gehele levensduur van meer dan 50 jaar worden ook op de lange termijn kosten bespaard.

3. PVC ramen en deuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk

Onze PVC-ramen en deuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en vergen minimaal onderhoud. Houten ramen daarentegen moeten ongeveer om de twee jaar worden geglazuurd en elke 5 jaar worden geverfd. Onze PVC ramen en deuren zijn extreem goed bestand tegen weersomstandigheden en licht. Voor het reinigen van de kozijnen en deuren heeft u vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van de gladde profielvlakken alleen afwasmiddel nodig.

3. Duurzaamheid PVC ramen en deuren

In tegenstelling tot ramen van hout hebben PVC ramen en deuren een bijzonder lange levensduur. Kwalitatief hoogwaardige PVC ramen en deuren onderscheiden zich door hun vervormingsbestendigheid en hoge functionaliteit voor jaren en jaren. Op basis van hun lange levensduur, van minimaal 50 jaar, zijn PVC-ramen een uitstekende investering, ook als het gaat om waardebehoud.

5. Ecologisch

PVC-ramen zijn 100 % recyclebaar en dus zuinig met hulpbronnen . 40% van alle gas- en oliereserves in de wereld wordt gebruikt voor verwarming en voor de energievoorziening van gebouwen, terwijl slechts 4% wordt gebruikt voor de productie van kunststoffen, waarvan slechts 1% voor PVC. Behalve dat ze recyclebaar zijn, dragen de duurzaamheid en lage vervuilingsniveaus bij de productie van PVC-profielen bij tot een uitstekende ecobalans en dragen ze bij tot de bescherming van het milieu. PVC-ramen gaan veel langer mee dan houten ramen en verbruiken aanzienlijk minder energie tijdens het fabricageproces.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top